FEM Analyse i ANSYS

Det har altid været god latin at optimere sine produkter løbende så de lever op til kundernes krav til styrke, funktonalitet og ikke mindst pris. Det sikrer kunden en bæredygtig profil ved at tilføre produkterne længere levetid og samtidig hindre overdimensionering og dermed unødig brug af dyre materialer.

Vi er på forkant med den udvikling og har tilegnet os førende kompetencer indenfor FEM som vi anvender som prímært redskab til at optimere alle former for konstruktioner for vores kunder. Vi anvender ANSYS og kan tilbyde kompetencer indenfor både dynamiske og statiske analyser af mekaniske konstruktioner. Vi kan regne på det du har tegnet, eller det du er i gang med at tegne.

Effektivitet og præcision er nøgleord når vi laver FEM analyser for vores kunder og vi tilbyder en fleksibel ANSYS ressource placeret hos Jer i kortere eller længere perioder.

Vores ressourcer har alle de nyeste kurser og mange års erfaring kombineret medevner til at arbejde sammen med Jeres medarbejdere så opgaven løses optimalt.

Vi sætter en dyd i at være transparente i det vil laver, både de resultater vi leverer og de vilkår vi arbejder under, og selvfølgelig også i den måde vi afregner på. Derfor er vi bedst til prisen, det lover vi.

Samme konsulent hver gang
Kortere og længerevarende opgaver
Ingen opstartsgebyr
Første 10 timer gratis*
Kørsel inkluderet**
Arbejde udført i Danmark

Flat rate timepris [DKK, excl. VAT]

600 DKK

*Afviklet over max. 2 sammenhængende arbejdsdage
**Indtil 100 KM T/R eller efter aftale

YDELSER

ANSYS FEM Vibration
ANSYS FEM Rigid Structures
ANSYS FEM Modal
ANSYS Static Structural
ANSYS Crack
and Fracture Modelling
Advanced Material Simulation